Despre noi

Obiective, dotări, performanțe

S.C. HMD STONE DESIGN S.R.L. este o societate comercială cu răspundere limitată, persoană juridică română cu capital autohton, integral privat, caracterizată prin profesionalism și seriozitate, având ca principal domeniu de activitate fabricarea de produse din beton pentru amenajarea grădinilor, teraselor, curților, aleilor din jurul casei și piscinei, pentru parcări, scuaruri și piețe, dar și pentru zone de agrement și promenadă (cod CAEN 2361).

Îmbinând calitatea cu spiritul tânăr, cu tenacitatea și cu dorința de a izbuti într-o economie concurențială, S.C. HMD STONE DESIGN S.R.L. s-a înființat cu scopul de a deveni o companie solidă, un reper în domeniul ei de activitate.

Începând cu anul 2013, S.C. HMD STONE DESIGN S.R.L. produce o varietate semnificativă de elemente din beton vibropresat, cum ar fi: pavele și dale, borduri și rigole, bolțari splitați și alte elemente de zidărie și placare, sisteme de garduri, jardiniere și numeroase alte tipuri de amenajări decorative.

În contextul creșterii continue a cererii pe piața sistemelor de pavaje și pentru a veni în întâmpinarea clienţilor ca şi pentru a-şi consolida cota de piaţă, societatea a achiziţionat două linii de producţie complet automatizate, de ultimă generaţie, pentru fabricarea pavajelor şi bordurilor vibropresate. Dotarea fabricii cu această tehnologie de ultimă generaţie, ce permite controlul permanent in producție atât al umidităţii şi aditivilor speciali pentru pavaj, cât și al uscării, în mod natural, a produselor finite, a făcut ca întregul proces, de la reţetă până la piesa finită să poată fi controlat electronic.

Tehnologia de producţie foarte performantă, completată de materiile prime de cea mai bună calitate folosite în producție, au dat posibilitatea societății HMD STONE DESIGN de a oferi pieței o gamă largă de produse de înaltă calitate, bine făcute, cu performanțe ridicate, la un preț competitiv, alături de cei mai mari producători consacraţi. Oferta companiei HMD STONE DESIGN este întregită de serviciile de transport cu autocamioanele proprii și de montaj cu echipe specializate, cu experiență în domeniu.

Având o echipă tânără, cu idei inovatoare, animată de dorința de a oferi soluții complete pentru amenajări în spațiul public și rezidențial, susținută de tehnologia modernă, am creat un portofoliu de produse de largă aplicabilitate: de la piețe publice, căi și alei de acces, trotuare, la stații de alimentare cu carburanți, la parcuri și zone de promenadă și la amenajări rezidențiale.

Perspective

S.C. HMD STONE DESIGN S.R.L țintește dobândirea recunoașterii pe plan național a calității și excelenței produselor fabricate și comercializate, precum și a serviciilor prestate. Dorim să continuăm a îmbina ideile inteligente cu designul personalizat, să ne inspirăm clienții pentru ca împreună cu aceștia să găsim soluția optimă prin care orice vis devine realitate.

SHOWROOM-URI REȚEA DISTRIBUȚIE VEZI VIDEO